Chrome näyttää jokaisen avoimen välilehden käyttämän RAM-muistin

Google Chromen suorituskyky

Yhteenvetona voidaan todeta, että ollakseen entistä läpinäkyvämpi resurssien kulutuksen suhteen, Google aikoo lisätä uuden ominaisuuden, jonka kautta Chrome näyttää kunkin selaimen avoimen välilehden käyttämän RAM-muistin. Viime aikoina Google on yrittänyt optimoida Chromea mahdollisimman paljon ja poistaa sen maineestaan...

Saada lisää

Google Rich Resultsia ei enää suositella kiellettyjen, säänneltyjen tai haitallisten tuotteiden osalta

Googlen monipuoliset tulokset luodaan web-sivujen rakenteellisista tiedoista standardoidun järjestelmän avulla. Nämä jäsennellyt tiedot sisältävät Googlen rikastetut tulokset. Tulokset, joissa tarjotaan monimutkaista tietoa verkkosivun sisällöstä.

Saada lisää