Kuinka korjata mainosten näyttämistä on tällä hetkellä rajoitettu AdSensessa (2023)

Mainosten näyttäminen on tällä hetkellä rajoitettua AdSensessa

AdSense on tällä hetkellä maailman suurin mainosverkosto, joka pitää monet blogit ja verkkosivustot hengissä. Jos haluat ansaita rahaa AdSensella, sinulla on ensinnäkin oltava hyvin määritelty liikenne (yleisö), ainutlaatuinen ja laadukas sisältö sekä, mikä tärkeintä, noudatettava ohjelman sääntöjä.

Saada lisää

Automaattisten AdSense-mainosten sulkeminen pois WordPress 404 -sivulta

Sulje AdSensen automaattiset mainokset pois 404-sivulta

Jos et halua rikkoa Google AdSense -käytäntöjä, yksi ehdoista on AdSensen automaattisten mainosten sulkeminen WordPress 404 -sivulta. Siten mainoksia ei näytetä sivuilla, joilla ei ole sisältöä. Yksinkertaisin tapa on muokata WordPress-teeman header.php-tiedostoa (mieluiten lapsiteemaa), jossa käytetään WordPress-ehtoa "is_404". Ei sisällä...

Saada lisää

AdSense-mainosten lisääminen manuaalisesti AMP:hen (Official Plugin)

Code

Yksinkertainen opetusohjelma, jossa näemme, kuinka AdSense-mainoksia lisätään manuaalisesti AMP:hen. AMP-yhteisön kehittämä virallinen laajennus WordPressille. AdSense-mainoskoodien lisääminen sekä artikkelisivuille että automaattisiin mainoksiin. AMP (Accelerated Mobile Pages) on edelleen monien vaikea ymmärtää. Mukaan lukien minä, joka on yksi tuhansista...

Saada lisää